Egy tárhelyhez / honalphoz lehetséges több domaint is hozzárendelni?

Igen!

A legtöbb tárhely csomagunknál nincs korlátozva a használható domain nevek száma.
Ezeket tetszés szerint akár külön weboldalra, vagy akár több domain nevet ugyanarra a weboldalra irányítva is használhat.

Ez most akkor azt jelenti, hogy korlátlan mennyiségű weboldalt helyezhetek el a tárhelyen?

Természetesen nem!

Korlátlan dolgok a földön nem léteznek! Még ha sok szolgáltató úgy is állítja be a szolgáltatását hogy korlátlan.
Tudni kell hogy minden szerveren vannak előre beállított korlátok (limitek).
Ilyen korlátok például:maximális processzorhasználat (hány százalékát használhatja egy felhasználó),
maximális futásidő (azt szabja meg hogy egy php folyamat hány másodpercig futhat)
folyamatok száma (az egy időben futtatható maximális folyamatok száma)memória korlátozás.stb…

Azt hogy egy tárhelyen hány weboldal tud működni szinte lehetetlen megmondani: Sima egyszerű php, vagy HTML oldalból akár több ezer is. Komolyabb adatbázist használó oldalakból jóval kevesebb.
Azt hogy egy weboldal mennyi erőforrást használ el, nagyban függ a programozástól, az oldal félépítésétől, bővítményektől, stb…

Megjegyzés:A korlátlannak hirdetett tárhely csomagokat érdemes fenntartásokkal kezelni. A legtöbb szolgáltató nem hívja fel a figyelmet, hogy a korlátlan csomagja milyen korlátozásokkal jár.
Vagy ha fel is hívja, akkor ezt jó alaposan eldugják az ÁSZF. apró betűs részébe.
Egy példa :(népszerű külföldi szolgáltató) A korlátlannak meghirdetett tárhely, apró betűs részéből kiderül, hogy a tárhely mérete tényleg nincs korlátozva. De jól hangzik ugye? De tovább olvasva azt látjuk, hogy a fájlok darabszáma korlátozva van 200.000db ra!
Ez soknak tűnik, de nem az! Egy alap CMS rendszer sokszor kimeríti ennek a 10%-át, úgy hogy még 1db képet sem töltöttünk fel, nincs beállítva cachelés, stb… Egy ilyen korlátlan webtárhelyen jó ha 1db komplexebb webáruház elfér.
Ha tovább olvassuk az apró betűket, még több korlátozásról szerezhetünk tudomást. Például, hogy 2GB feletti tárhely méretnél, már nem készül biztonsági mentés! Vagy hogy óránként csak meghatározott számú adatbázis lekérdezés történhet. (ha átlépjük ezt a limitet mondjuk az első fél órában, akkor a következő fél órában egy piros betűs felírat látszik, hogy elérted a limitet)

Mi nem árulunk zsákbamacskát, minden értéket feltüntetünk.