Számlák letöltése.

A számlákat rendszerünk automatikusan kiküldi, az alapértelmezett (fióktulajdonos) email címére.
További kapcsolattartói email címekre, csak értesítést küld számla kiállításáról!

Viszont nagyon gyakori, hogy, az alapértelmezett email cím nem a cégtulajdonosé, hanem mondjuk a webfejlesztőé. És amikor szükség lenne a számlára soha senki nem találja. 🙁
Amennyiben a számlát nem találja, kérjük nézze meg a SPAM mappában is.
(Feladó: <info@webdigital.hu> Tárgy: WebDigital – Elektronikus ÁFÁ-s számla érkezett.)


Persze előfordul, hogy a számlát még így sem találják meg, mert mondjuk véletlenül törölték.

A számlákat weboldalunkról is az Ügyfélkapun bejelentkezve.

Felhasználónév: Az ön emailcíme, amire az értesítéseket kapta.
Jelszó: Amit a regisztrációnál megadott.
(Amennyiben ön régi ügyfelünk (nem cPaneles felületet használ), előfordulhat, hogy kollégáink regisztrálták be az adatait az új rendszerbe, ilyenkor az első bejelentkezése alkalmával használja az elfelejtett jelszó menüpontot. Ezzel tud magának jelszót készíteni.)


A számlákat a Számlázás menüpontban a számla sorszámra vagy a Fizetett gombra kattintva tudja megnézni és letölteni. illetve a kezdőoldalon a Csatolt fájlok ablakban is le lehet tölteni.Szeretné, ha könyvelője vagy pénzügyes kollégája is le tudná tölteni a számlákat? Erre is van lehetőség!

A Fiókjába bejelentkezve. (csak az elsődlegesen megadott emailcímmel), a kezdőoldalon a bal oldali menüsávban kattintson a +Új kapcsolattartó /al fiók gombra.Nem kötelező minden adatot kitölteni, de a Név, Cégnév, emailcím mezőket érdemes megadni.
Ezután jelöljük be “Al-fiók létrehozása ügyféladmin hozzáféréssel”. (Ez a beállítás teszi lehetővé, hogy kollégánk be tudjon jelentkezni a webdigital.hu felületre.)
Itt válaszuk ki, hogy kollégánk mihez férjen hozzá.
Számlák letöltéséhez, elég a Számlák megtekintése és fizetése menüt kipipálni.
Adjunk meg egy jelszót.
A lap alján pedig beállíthatjuk, hogy miről kapjon emailban értesítést. A számlázási e-mail értesítést érdemes bepipálni, hogy tudja ha díjbekérő, vagy számla került kiállításra.

Azzal fontos tisztában lenni, hogy az al-fiókkal rendelkező felhasználó, emailban csak értesítést kap, a számla és a díjbekérő kiállításáról. A számlákat a weboldalról tudják letölteni!