Tárhely és domain regisztráció verhetetlen áron!
    

Videó segédlet

A legfontosabb  funkciókról videós segítséget is készítettünk, bízunk abban, hogy a kezdőknek ez nagyobb segítséget jelent, mint az írott tartalom.
A videós anyagokat folyamatosan bővítjük, ezért érdemes időnként újra visszanézni.

Ügyfélkapu bemutatása

Ebben a videóban az ügyfélkaput mutatjuk be, és végigvesszük a legfontosabb funkciókat, amik az ügyfelek rendelkezésére állnak. (Tárhelyek, domain nevek áttekintése, bővítése, megújítása, számlázás, adatmódosítás, stb..)

Tárhely és domain megrendelése

Viszonylag gyakran kapunk kérdéseket azzal kapcsolatban, hogy hogyan kell megrendelni egy tárhelyet vagy egy domain nevet, ebben a videóban ezt mutatjuk meg, valamint a kiválasztáshoz is adunk egy kis segítséget. 

cPanel kezelőfelület bemutatása

Sokan nem tudják, hogy mi az a cPanel felület, ezért gondoltuk, hogy egy rövid videóban a legfontosabb funkciókat bemutatjuk.

PHP verzió beállítása

A cPanel felületen a PHP verziót, mindössze pár kattintással lehet módosítani, ebben a videóban azt mutatjuk meg mennyire egyszerű is ezt megtenni.

WordPress másolása, másik tárhelyről

Ebben a videóban azt mutatjuk meg, hogy mennyire egyszerű feladat más tárhelyről, átköltöztetni egy wordpress weboldalt.

e-mail fiók létrehozása és beállítása

E-mail fiókok létrehozása pár kattintással, és pár fontos információ, amit jó ha tudsz a levelezéssel kapcsolatban.

SPAM szűrő beállítása

A kéretlen levelek mindannyiunk életét megkeserítik, de szerencsére lehet ellenük védekezni. A SPAM szűrés erősségét egyénileg is beállíthatjuk, valamint fehér és fekete listát is létre lehet hozzni, ebben a videóban ezt mutatjuk be.

Levelek továbbítása másik email címre

Az Email továbbítók segítségével továbbíthatod a bejövő leveleket egy másik e-mail címre, vagy egy meghatározott mappába a tárhelyeden.

PHP X-Ray használata

A PHP X-Ray segítségével, egyszerüen felderíthetőek a weboldal lassulását okozó bővítmények, és PHP folyamatok.

Accelerate WP HAMAROSSAN!

Accelerate WP egy szerver oldali WordPress gyorsító alkalmazás, amely bizonyos feltételek esetén automatikusan aktiválódik a wordpress oldaladon.