Mi történik ha egy díjbekérőt nem fizetek be határidőre?

Először is nem kell megijedni!
Semmi nem veszik el azonnal.

Sajnos ilyen esetben a szolgáltatás a határidő napján felfüggesztésre kerül.
Automatikusan!
Megjegyzés: Ezt csak azért emelem ki, mert már volt olyan ügyfél, aki elég nyers modorban telefonon azt kérte számon, hogy már 10 éve tárhely előfizetőnk, és egy pár ezer forintos tartozás miatt miért kapcsoljuk le a domain nevét.
Nos, senki ne gondolja azt, hogy mi minden este éjfélkor a gép előtt ülünk és azt nézegetjük, hogy ki az aki fizetett és ki az aki nem, és ez szerint mondjuk fel a neveket. Ez teljesen automatán történik.
A Domain nevek esetében ráadásul, hosszabbítani kell, nem csak az ügyfélnek hanem a regisztrátornak is a hivatalos nyilvántartó szervezet felé (NIC.com, Eurid.eu, ISZT.hu, stb..) !
A regisztrátor rendszere csak akkor fogja elküldeni a hosszabbítási kérelmet a nyilvántartónak, ha a pénz beérkezett.


Az évfordulót követően a Domain neveknél 30 napon belül normál áron meg lehet hosszabbítani a domain nevet.
Az évfordulót követő 31 – 60 napig még mindig meg lehet hosszabbítani a domain neveket, de ilyenkor már csak emelt áron van erre lehetőség..hu nevek esetében 2 évre kell megújítani, ennek az ára kerül kiszámlázásra.
külföldi végződések esetében már jóval drágább kb.: 30.000 Ft. (pontos összeget nem írunk, mert az árakat itt nem tudjuk naprakészen tartani)
A 61. napon a domain nevek szabadulnak, ilyenkor bárki számára szabadon regisztrálhatóak lesznek.

Tárhely esetében, a szolgáltatás maximum 60 napig szünetelhet, a 61. napon a rendszer automatikusan törli az adatokat. Ez után már nem tudjuk visszaállítani!

Ui: Felmondási kérelem esetén az a domain nevek, vagy a tárhely tartalma hamarabb is törlésre kerülhet.