Tárhely és domain regisztráció verhetetlen áron!

A legjobb víruskereső a piacon és a tárhelyeken

Egy régebbi cikkben már megírtam, hogy amikor profi biztonsági szoftvert kerestünk a webtárhelyekre, több cég termékét is kipróbáltuk, és éles körülmények között teszteltük.  Mi már 2019 ben megállapítottuk, hogy az Imunify360 as szoftvercsomag, lényegesen többet tud mint a többi népszerű alkalmazás. 
A program azóta még tovább fejlődött, ezt a fejlődést pedig, az ügyfélszolgálatunkra befutó segítségkérő levelek számának a folyamatos csökkenéséből mi is tapasztaljuk. 

Most 2022-ben a tesztelők és a piaci szereplők is az Imunify AV-t választották a legjobb szerver Antivirus alkalmazásnak.  

Az alábbi leírás azt mutatja be, hogy miért is ez a legjobb alkalmazás a weboldalai védelmére, milyen technikákat használnak.

 

A legfontosabb jellemzők, amelyek garantálják a legmagasabb szintű biztonságot:

 • Kivételes biztonsági mechanizmusok . Malware Scannerünk rendkívül alacsony hamis pozitív arányt produkál. 
  A 25.000.000  szkennelt fájlból csak 1 lesz hamis pozitív.
  Ez azt jelenti, hogy rendkívül alacsony a statisztikai valószínűsége annak, hogy valaha is találkozzon hamis pozitív eredménnyel.

   

 • Az egyedülálló RapidScan funkciónak köszönhetően rendkívül gyorsan működik. A Malware Scanner metaadatfájlokat tárol, és szükségtelenné teszi az utolsó vizsgálat óta változatlan fájlok újraellenőrzését.

   

 • A felhőalapú vizsgálat segít megtakarítani a rendszer erőforrásait, és nem vizsgálja meg a jónak ismert fájlokat. Így a rendszernek sokkal kevesebb fájlt kell feldolgoznia vizsgálat közben, ami jelentősen csökkenti a teljes vizsgálati időt.

   

 • Automatikus fájltisztítás . Több mint egy éve váltottunk erre a megközelítésre, magunk mögött hagyva a „karantén” opciót. Technológiánk lehetővé tette ezt az előrelépést – a rosszindulatú programok automatikus felderítésének és tisztításának kiváló precizitásával a fájlok karanténba helyezésére és manuális értékelésére többé nincs szükség.

AV-megoldásunk fejlett fájl-deobfuszkációs technikákat használ, amelyek észlelik a fájlokba ágyazott titkosított rosszindulatú kódokat, majd automatikusan megtisztítják a fájlokat.

A rosszindulatú programok webhelyekről való keresésére és eltávolítására használt technikák páratlanok. Megbízható tisztítási szolgáltatást nyújtunk a fertőzött webhelyek számára, amely eltávolítja a fájlok fertőzött részeit, miközben a többit érintetlenül hagyja. A szkennelés és tisztítás után a webhelyek visszatérnek a fertőzés előtti állapotba.   

A valós idejű szkenner mindig a háttérben fut, és nyomon követi a rendszerben bekövetkezett változásokat. Ha rosszindulatú fájlt észlel, a vizsgálat és a tisztítás automatikusan megtörténik.

Az Imunify360 integrálódik a többi rendszerösszetevővel, és megakadályozza, hogy rosszindulatú fájlokat töltsenek fel a webhelyre. Megvédi az összes fő feltöltési útvonalat:

 • cPanel fájlkezelő feltöltése
 • FTP feltöltés
 • HTTP fájl feltöltése

 

Az Imunify360 egy teljes biztonsági csomag, amelyben az összes összetevő együtt működik, hogy kiszolgálói biztonságban legyenek és működjenek, miközben Ön más üzleti feladatokra összpontosíthat. Az Imunify360 az Antivirus for Linux Server , Firewall, WAF, PHP Security Layer, Patch Management, Domain Reputation szinergiája egyszerű felhasználói felülettel és fejlett automatizálással. 

 

Ha olyan webtárhelyet keresel, ahol a weboldaladat a legjobb biztonsági szoftver védi, akkor nézd meg a tárhely csomagjainkat

Ha többet szeretnél olvasni a programról és annak a működéséről, nézd meg az alábbi cikkeinket is. 

– A ROBOT-OK ELLENI VÉDEKEZÉS

– VÉDEKEZÉS A DDOS TÁMADÁS ELLEN

– VÍRUS, MALWARE, BACKDOOR, EGYÉB KÁROS KÓDOK ELLENI VÉDELEM.

 

Comments are closed.