Letöltések Kézikönyvek, programok és egyéb hasznos fájlok

A letöltések között kézikönyveket, leírásokat, szoftvereket és fontos dokumentumokat találhat.

Kategóriák

Legnépszerűbb letöltések

Domain név megrendelő lap (át-regisztrációhoz és tulajdonos váltáshoz is)
Domain nevek papír alapú megrendeléséhez használandó valamint, domain nevek átregisztrálásánál és tulajdonos váltásánál kitöltendő dokumentum. Tulajdonos váltásnál, az új tulajdonosnak kell kitöltenie, a megrendelő lapot. Csatolandó dokumentumok: Cégek esetében egy aláírási minta másolat kell. Intézmények, egyesületek, stb. esetében valamilyen igazolás, hogy aki aláírta a dokumentumokat, jogosult a szerverezet nevében eljárni. A dokumentumokat, elektronikusan elég elküldeni részünkre. (szkennelve, vagy akár fotózva is megfelel) Fontos! Lehetőleg géppel töltse ki. (sajnos nem mindenkinek az írását tudjuk kiolvasni) Igazi aláírás legyen a lapon! (odamásolt aláírásokat egyből kiszúrják! És nem fogadják el!) Minden mező legyen kitöltve! A domain név nél a végződést is fel kell tüntetni. (.hu) Magánszemély csak személyi igazolvány számot adjon meg! (esetleg útlevél számot) Magánszemélynek NINCS adószáma! Az adókártyán található szám nem adószám, hanem adóazonosító jel. Egyéni vállalkozók, és cégek: csak adószámot adhatnak meg! A dátum nem lehet régebbi mint 30 nap. A beküldött dokumentumokat, nem a Regisztrátor (azaz nem mi), hanem az Internet Szolgáltatók Tanácsa bírálja el! Ha a dokumentumok nem megfelelően lettek kitöltve, nem fogadják el!
Fájlméret: 415 kB
Lemondó nyilatkozat (tulajdonos váltáshoz)
Tulajdonos váltásánál kitöltendő dokumentum. Csatolandó dokumentumok: Cégek esetében egy aláírási minta másolat kell. Intézmények, egyesületek, stb. esetében valamilyen igazolás, hogy aki aláírta a dokumentumokat, jogosult a szerverezet nevében eljárni. A dokumentumokat, elektronikusan elég elküldeni részünkre. (szkennelve, vagy akár fotózva is megfelel) Fontos! Lehetőleg géppel töltse ki. (sajnos nem mindenkinek az írását tudjuk kiolvasni) Igazi aláírás legyen a lapon! (odamásolt aláírásokat egyből kiszúrják! És nem fogadják el!) Minden mező legyen kitöltve! A domain név nél a végződést is fel kell tüntetni. (.hu) A dátum nem lehet régebbi mint 30 nap.
Fájlméret: 348 kB
Meghatalmazás domain név regisztrációhoz
Az alábbi dokumentumra akkor van szükség, ha valaki egy védett nevet szeretne beregisztrálni a SAJÁT nevére. Védett nevek: Cégnevek, Márkanevek, magánszemély nevek. A meghatalmazó személy, a Cég tulajdonosa, ügyvezetője. A védjegy birtokosa. vagy magánszemély nevek esetén, az ugyanolyan nevű ember lehet a meghatalmazó.
Fájlméret: 356 kB