2021.02.01- től a régi (OLD) tárhelyek árát megemeltük!

Fontos Információ!2021.02.01- től a régi tárhelyek árát kénytelenek voltunk megemelni!Mivel a régi szervereken már annyira kevés ügyfél van (20-50 ügyfél/szerver), hogy csak veszteséget termelnek számunkra! Gyakorlatilag a szerver fenntartási költségeit sem fedezik!Jelenleg csak +300 Ft tal drágábbak a régi tárhelyek mint ... Több... »

1st Feb 2021
Miért érdemes cPaneles tárhelyre váltania?

Fontos Információ!2021.02.01- től a régi tárhelyek árát kénytelenek voltunk megemelni! Mivel a régi szervereken már annyira kevés ügyfél van, hogy csak veszteséget termelnek számunkra! Gyakorlatilag a szerver fenntartási költségeit sem fedezik! Jelenleg csak +100 Ft tal drágábbak a régi tárhelyek mint az új modernebb ... Több... »

15th Jún 2020
Új üzleti csomagok a kínálatban.

Új elsősorban webáruházakhoz ajánlott tárhely csomagokat hoztunk létre, mivel több ügyfél szeretett volna picivel több erőforrást a tárhelyéhez, viszont eddig ezt csak nagyobb csomagra váltással tehették meg, még akkor is, ha a kisebb tárhely méret bőven elég lett volna.Ez pedig felesleges plusz kiadást eredményezett ... Több... »

31st Máj 2020
A mai napon elindult a legújabb cPaneles szerverünk.

A szerver szoftveres kialakítása megegyezik a korábbi cPaneles szerverrel. Azaz clodlinux operációs rendszerre épül.A hardver tekintetében viszont komoly előrelépés történt.A szerver egy Dell R730 Ebbe 2db nagy teljesítményű Intel Xeon processzor került, összesen 20 CPU mag (hyper threading technológiával 40mag ... Több... »

15th Nov 2019
Növelje fiókja, tárhelye, és weboldala biztonságát!  

A mai naptól ügyfeleinknek lehetősége van Kéttényezős hitelesítés alkalmazására a webdigital.hu ügyfélkapura történő bejelentkezéshez, valamint a cpanel felületre történő bejelentkezéshez. (+ weboldalakhoz lásd lentebb)Ez a megoldás nagyban megnöveli fiókja, és tárhelye biztonságát, ugyanis bárki bármilyen csellel, ... Több... »

27th Okt 2019
Áremelkedés a cPaneles tárhelyeknél :(

2019-09-06 Mint azt már korábban megírtuk (lásd lentebb), számítani lehetett a cPanel licencelési árak változása miatti áremelkedésre.És sajnos a cPanel az előzetes bejelentésének megfelelően, az árait meg is emelte, ezért mi is kénytelenek vagyunk árat emelni.Az áremelkedés 0,20 USD/ cpanel fiók, ez a mai napon ... Több... »

6th Sep 2019
Régi weboldal elérhetősége

Mivel nagyon sokan nem mentették el a könyvjelzőbe a régi szerverekhez tartozó belépési felületeket, ezért ma több megkeresést is kaptunk, hogy nem tudják hol kell belépni.

A régi weboldalt itt találják:  http://old.webdigital.hu/uegyfelkapu2.html

18th Feb 2019
Elindult a cPaneles szerver! :)

Tisztelt Ügyfeleink!Hosszú várakozás után, a mai napon végre hivatalosan is elindult, új cPaneles szerverünk. Ez a szerver, minden tekintetben modernebb a régi szervereinknél. A változások, már az operációs rendszernél kezdődnek, ugyanis az új szerveren már kimondottan, webtárhely szolgáltatóknak készült Linux operációs ... Több... »

26th Jan 2019
Cloudlinux alapú szerver

A  Cloudlinux  egy kifejezetten webtárhely szolgáltatásra létrehozott linux alapú operációs rendszer.A Cloudlinux viszonylag új dolognak számít, 2011 ben került piacra az első kereskedelmi forgalomra érett verzió.Az elmúlt 7 év alatt, ahogy a szerverüzemeltetők kezdték felfedezni, hogy milyen előnyökkel jár ez az ... Több... »

2nd Dec 2018
Új szerver!

A mai napon megérkezett legújabb szerverünk, ami minden eddiginél jobb és gyorsabb gép lesz. A piacon elérhető eggyik leggyorsabb CPU kerül bele, INEL Xeon E5-2620V3 (15M cache 2,4Ghz; ebből mindjárt 2db is.A szerver ház és az alalap a SUPERMICRO-tól van. A szerverbe 8db INTEL 1TB os SSD került. Ebből 6db RAID 10 be kötve ... Több... »

14th Nov 2018